Sukuseurojen Keskusliitto ry on sukuyhteisöjen valtakunnallinen keskusjärjestö, joka tuo sukuyhteisöt ja -harrastajat yhteen.

Vuonna 1979 perustetun liiton tärkein tehtävä on tukea jäsenseurojensa toimintaa ja hoitaa edunvalvontaa.

8.10.2016

Sukuseurojen keskusliiton ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton järjestämän sukulapaskilpailun voittajat on valittu. Kilpailu järjestettiin Sukuseurojen keskusliiton ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton jäsensukuseurojen jäsenille. Tavoitteena oli innostaa suunnittelemaan ja toteuttamaan oman suvun ominaispiirteitä ilmentävät nimikkolapaset. Lapasten tuli olla aikuisten kokoa ja malli itse suunniteltu. Tekniikka ja materiaali olivat vapaasti valittavissa.

Kuvassa vasemmalla voittaja, Vatas-kintaat. Keskellä Jäntti-suvun lapaset ja oikealla Nyyssösten lapaset. Kuva: Kati Laitinen.

Sukuseurojen keskusliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään Kuulutko sukuuni tapahtuman yhteydessä lauantaina 8.10. kello 15.

Osoite: Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipiste, Tennistie 1, 01370 Vantaa

Tervetuloa!

KUULUTKO SUKUUNI -tapahtuma
8.-9.10.2016 klo 10-17 (su klo 16)
Vantaan ammattiopisto Varian Tennistien toimipisteessä
Tennistie 1, 01370 Vantaa (lähellä Hiekkaharjun rautatieasemaa)

Tapahtuman avaa Helsingin Sanomien toimittaja Ilkka Malmberg

Sukuviesti-lehden numero 1/2016 on verkossa vapaasti luettavissa. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

15.2.2016

Rissasten rasat – Turjan tumput – Valtasten vanttuut...

Nyt puikot heilumaan ja kaikki tekemään oman suvun näköisiä kädenlämmittimiä!

Sukuseurojen keskusliitto ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto julistavat sukulapaskilpailun kaikille Sukuseurojen keskusliiton ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton jäsensukuseurojen jäsenille.

Hollolalainen Anne Riihinen teki lapaset norjalaisen mallin mukaan.

Sukuviesti-lehden numero 5/2015 on verkossa vapaasti luettavissa. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Sukuviesti 5/2015

Irina Baehr-Alexandrowsky on valittu Sukuseurojen Keskusliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Hän on ensimmäinen nainen liiton johdossa.

Irina Baehr-Alexandrowsky

Sukuseurojen Keskusliitto ja Sukuviesti-lehti palkitsivat sukulehtiä 10.10.2015 Vantaalla Kuulutko Sukuuni -tapahtuman yhteydessä. Sukulehtikilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Kilpailussa on omat sarjat sukuseurojen ja sukututkimusyhdistysten lehdille.

Suvulla on merkitystä
Sukuviestin kirjoituskilpailun palkinnot jaettiin Vantaalla

Sukuviesti-lehti järjestää joka toinen vuosi kirjoituskilpailun, jonka tarkoituksena on tallentaa sukuun liittyviä tarinoita, joista osa julkaistaan Sukuviesti-lehdessä. Tämän vuoden Sukuviesti-lehden kirjoituskilpailun aiheena oli Sukuni merkitys.

Sivut

Tilaa syöte SUKUSEUROJEN KESKUSLIITTO - SSK RY RSS