Lämmin joulutervehdys

Kuta pienempi on itse, sitä isompi joulu tulee.

Lämmin joulutervehdys ja kiitos kuluneen vuoden hyvin sujuneesta yhteistyöstä!

Sukuseurojen keskusliiton hallitus ja toimisto toivottavat kaikille jäsenseuroilleen, kannatusjäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sukuharrastajille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2015!

Keskusliiton hallitus kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseensa, jossa käytiin läpi kulunutta vuotta ja tehtiin suunnitelmia tulevalle vuodelle. Kokous oli myös järjestäytymiskokous, jossa sovittiin kunkin hallituksen jäsenen tulevista tehtävistä. Liiton puheenjohtajana jatkaa Juha Arikoski Hoffrénien sukuyhdistyksestä. Hallitustyöskentelyn jättävän Kristiina Backbergin tilalle varapuheenjohtajaksi valittiin Mänttärin suvun päämies Anssi Paasivirta. Hallitus kiitti Kristiinaa kuuden vuoden työrupeamasta ja toivoi yhteistyömme edelleen jatkuvan. Uudeksi hallituksen jäseneksi toivotettiin tervetulleeksi Outi Ala-Härkönen Ala-Härkösten sukuseurasta. Työvaliokuntaan valittiin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi Irina Baehr- Alexandrowsky Bär/Bähr sukuseurasta. Liiton pääsihteeri on myös työvaliokunnan jäsen.

Sukuseurojen keskusliiton toimisto ja Sukuviestin toimitus hiljentyvät joulunviettoon, toimisto on suljettu 22.12.2014 – 7.1.2015. Sähköpostit toimisto@suvut.fi, tilaus@suvut.fi ja sukuviesti@suvut.fi

Parhain terveisin
Eine Kuismin
pääsihteeri