Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Ajankohtaista

Sukulehtikilpailu 2019-2020

Lisätty 29.06.2020

Sukuseurojen Keskusliitto järjestää kaikille sukuseuroille ja sukututkimusyhdistyksille sukulehtikilpailun.

Sukulehtikilpailu 2019-2020

Lue kokonaan »

Kokousten siirtäminen poikkeustilan aikana

Lisätty 14.05.2020

Sukuseurojen keskusliiton oikeudellisen toimikunnan tiedote 

Lue kokonaan »

Korona-kevät siirtää tapahtumia

Lisätty 15.04.2020

Keväinen tervehdys jäsenistöllemme ja muille sukuharrastajille
 

Kokoontumiset poikkeustilanteissa

Tänä keväänä ja tulevana kesänä useiden sukuseurojen ja eri yhdistysten kokoukset on siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Sukuseurojen keskusliiton kevätkokous ja -seminaari on siirretty syksyyn. Uusi ajankohta on 12.9.20. Päivä varmistetaan vielä loppukesästä, tarkistamme silloin, miten koronatilanne on edennyt ja millaisia ​​ohjeita valtiovalta on meille antanut.
Vantaan Kuulutko sukuuni-tapahtuma on siirretty lokakuulta 2020 vuodelle 2021 eli meillä ei ole   tänä vuonna mahdollisuutta osallistua tuohon perinteiseen suurtapahtumaan.

Sukuseurojen keskusliiton hallitus linjannut pandemia-ajan toimintaa seuraavasti:
 
  • Korona-pandemian aiheuttamat valtioneuvoston kokoontumis- ym rajoitukset on huomioitu keskusliiton toiminnassa siten, että kokoukset ja tapahtumat kevään 2020 osalta on peruttu tai siirretty toiseen ajankohtaan. Liiton toimisto on suljettu ulkopuolisilta, toimistolle voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköisesti. Jäsenistölle on tiedotettu muutoksista. Keskusliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa muuttuneista tilanteista.
  • Keskusliiton hallituksen ja toimiston edustajat eivät osallistu julkisiin tilaisuuksiin poikkeusolojen aikana, vaikka kutsu tilaisuuteen olisi tullut ja siihen olisi aiemmin vastattu myöntävästi. Myös rajoitusten purkutoimien jälkeen kehotetaan jäsenseuroja ja liiton hallitusta pohtimaan tarkkaan, missä vaiheessa kannattaa järjestää tilaisuuksia ja osallistua kokouksiin ja tapahtumiin. Jäsenseuroja on kehotettu huomioimaan seurojen jäsenten kuuluminen riskiryhmiin ikänsä ja/tai terveytensä vuoksi.

 
Hallitus ja toimisto pahoittelevat säännösten aiheuttamia haittoja toiminnassanne.   
 
Suomen Kotiseutuliitto on koonnut ohjeita etäkokouksista ja kokousten siirroista. 
Ohjeet löytyvät  täältä: https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/yhdistystoiminta/yhdistyksen-sahkoinen-kokous/

 
Hyvää ja aurinkoista kevätaikaa kaikille.
Voikaa hyvin!
 
Parhain terveisin

Sukuseurojen keskusliitto

Sukuviesti-lehti

Lue kokonaan »

Pandemian aiheuttamat muutokset toiminnassamme

Lisätty 12.03.2020

 

Sukuseurojen keskusliiton toimistossa voi toistaiseksi asioida sähköpostilla ja puhelimitse. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista, joita maan hallitus ja viranomaiset korona-viruksen johdosta antavat.

 

WHO on julistanut koronaviruksen kansainväliseksi pandemiaksi, se vaikuttaa lähes jokaisen ihmisen elämään jollain tavalla. Suomen hallitus on tarkentanut ja tiukentanut aiempia ohjeitaan ja suosituksiaan.

 

Vapaaehtoistoiminnassa kannattaa ottaa huomioon hallituksen linjaus: "Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi."

 

Toimitaan kaikki yhdessä terveys edellä, jotta päästään mahdollisimman pian normaalitilanteeseen ja ylimääräiset rajoitukset voidaan poistaa.

 

Parhain terveisin Sukuseurojen keskusliiton toimisto ja Sukuviestin toimitus

toimisto@suvut.fi

09 436 99 450

 

Lue kokonaan »

Kadonneiden sukulaisten jäljillä- seminaarin uusi ajankohta on 12.9.2020

Lisätty 02.02.2020

Sukuseurojen keskusliiton ja Sukuviestin 40-vuotisjuhlaseminaari 12.9.2020

Seminaari on siirretty pandemian takia toukokuulta syyskuulle. Seuraamme tilannetta ja toimimme valtiovallan ja terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista heti kun saamme uusia ohjeita. Toivomme luonnollisesti, että voisimme pitää tapahtumamme syyskuussa. 

Lue kokonaan »

Tervetuloa jäseneksi Sukuseurojen keskusliittoon!

Lisätty 09.12.2019

Lue kokonaan »

Kiitos kuluneen vuoden hyvästä yhteistyöstä! Rauhallista joulua ja hyvää ja sukurakasta uutta vuotta 2020!

Lisätty 09.12.2019

Keskusliiton toimisto ja Sukuviestin toimitus ovat joulutauolla 16.12.19 - 8.1.2020. Sähköposteja luetaan viiveellä ja tilaukset toimitetaan mahdollisimman pian vuoden alussa. 

Lue kokonaan »

Kuulutko sukuuni 5.-6.10.2019 PERUUTETTU PANDEMIAN TAKIA. SEURAAVA TAPAHTUMA VUONNA 2021.

Lisätty 29.09.2019

Suomen suurin sukututkimustapahtuma järjestetään nyt jo kahdennenkymmenennen kerran. Sukuseurojen keskusliitto pitää tapahtuman yhteydessä lauantaina 5.10. Sukuseurat toimiviksi -työpajan sekä sääntömääräisen syyskokouksen.

Kuulutko sukuuni -tapahtuma 5.-6.10.2019 Vantaalla

Lue kokonaan »

Nyländska släktforskardagen

Lisätty 20.09.2019

19 Oktober 2019 kl. 10-16 på Arbis i Helsingfors (Dagmarsgatan 3)

Nyländska släktforskarföreningar ordnar en släkt­forskardag som sker på svenska. Dagens tema är ”Soldatforskning och soldattorp” och dagens huvud­talare är Lars Ericson Wolke från försvars­hög­skolan i Stockholm, tidigare chef för krigsarkivet och för­fattare av flera böcker, bl.a. Svenska knektar och Soldatforska.

Lue kokonaan »

Aurinkoinen kesätervehdys!

Lisätty 25.06.2019

Sukuseurojen Keskusliiton ja Sukuviestin väki lomailee kesä-heinäkuussa. Alkaneen lomakauden kunniaksi tarjoamme tuoreen Sukuviestin numeron 3/2018 kaikkien kesälukemistoksi. Antoisia lukuhetkiä ja sukurakasta kesää! Lehden voi lukea täältä: https://issuu.com/sskry/docs/sukuviesti_3_19

Keskusliiton toimisto on suljettu 24.6.–5.8. välisen ajan. Sähköposteja kuitenkin luetaan ja tilauksia postitetaan viiveellä.

Aurinkoista kesää kaikille!  Onnistuneita sukujuhlia ja -matkoja!

Lämpimät onnittelut kaikille keskusliiton ansiomitalien saajille.

Sukuseurojen keskusliiton toimisto ja Sukuviesti-lehden toimitus

 

Lue kokonaan »