Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SSK:n julkaisut

 

Sukuviesti-lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se on suunnattu kaikille perheestään, suvustaan, sukututkimuksesta, sukuseuratoiminnasta, historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille. Sukuseurojen jäsenseurojen jäsenmaksuun sisältyy kuusi lehden vuosikertaa. Kannatusjäsenille (yhteisöt) kolme vuosikertaa ja yksittäiseen kannatusjäsenmaksuun siältyy yksi vuosikerta. Yksittäinen kannatusjäsentilaus 45 €, sisältää lehden vuosikerran Yhteisön kannatusjäsenmaksu 100 €/vuosi, sisältää kolme vuosikertaa Digilehti 15 €/vuosi Jäsenseurojen jäsenille lehden vuosikerta maksaa 30 €/vuosi, yli 10 tilauksen ryhmätilaukset 25 €/vuosi. Ryhmätilaukset toimisto@suvut.fi

https://account.app.holvi.com/group/5Xx02y+sukuseurojen-keskusliitto/store/product/fc60217ff096caa787ae96aa1ff2d87b/

Sukuviesti-tilaus

 

 

Adressi

Monikäyttöinen adressi on näyttävä muisto erilaisissa tilaisuuksissa. Selkeälinjainen vihreävalkoinen adressi on kultanyöritetty ja kuoritettu sekä pakattu sellofaaniin.

Adressi on A4-kokoinen.

Hinta 15 €/kpl, sisältää lähetyskulut

 

KorttiKortti

 

Kortti

Kortin kannessa kauniilla vanhalla harmaalla seinällä moderni sukupuu.

Taitettu kortti on kooltaan 16 cm x 16 cm.

Hinta 2 €/kpl, sisältää kuoren

 

 

 

Kortin ja adressin on suunnitellut keskusliiton hallituksen jäsen Satu Hirvikoski.

. . .

Sanasto sukututkijoilleSanasto sukututkijoille

Väinö Sointula:
Sanasto sukututkijoille, 6. painos

Sanaston kuudennessa painoksessa tietoja ja määritteitä on tarkistettu. Merkittävin lisäys sanaston kuudenteen painokseen on luettelo venäjänkielisistä sukututkimussanoista. Sen koostamisessa ja tarkistamisessa ovat avustaneet Karjalan Tasavallan Kansallisen arkiston Tietopalvelun päällikkö Jelena Usachjova ja ammattisukututkija, kääntäjä Tuula Kiiski.

Väinö Sointula on Nurmosta kotoisin oleva sukututkimuksen harrastaja, joka on tutkinut sukuaan yli 35 vuoden ajan. Tutkiessaan hän on kerännyt kirkon-, käräjä-, maa-, henki- ja muissa historiankirjoissa esiintyneitä sanoja ja lyhenteitä, jotka ovat vaatineet tulkintaa. Noista sanoista sekä useiden muiden sanastojen tulkinnoista Sointula on koonnut tämän Sanaston. Sukututkimusharrastajat saavat käyttöönsä todellisen aarteen, sillä kirjaan on koottu lähes 12 500 sanaa, joihin sukututkija saattaa tutkimuksissaan törmätä. Lisäksi sanaston lopusta löytyy luettelot henkilönimien käännöksistä ja muunnelmista, sukulaisuussuhteiden nimityksistä sekä vanhoista mittayksiköistä.

Kirja on A5-kokoinen ja 185-sivuinen. 

Kustantaja: Sukuseurojen Keskusliitto ry, Helsinki
Painopaikka: KTMP | Ykkös-Offset, Vaasa 2015 
ISBN 978-952-68284-0-4 (6. painos) 
Hinta 20 € + toimituskulut 

. . .

Sukua tutkimaanSukua tutkimaanEine Kuismin ja Elina Kuismin:
Sukua tutkimaan - Sukuharrastajan pikkujätti

Sukututkimus elää vahvaa murroskautta. Aineistojen digitointi mahdollistaa tutkimisen muuallakin kuin arkistoissa. Kotikoneelta tutkittaessa tarvitaan kuitenkin tietoa lähteistä. Tähän kirjaan on koottu perustietoa sukututkijalle ja arkistojen sekä muiden aarreaittojen esittelyn yhteyteen on lisätty digitaalisten aineistojen osoitteita. Perusaineistojen lisäksi kirjan lopussa on käyty läpi henkilötietojen käsittelyä sukututkimuksessa, sukuseuran perustamista ja sukututkimuksen saattamista kirjaksi.

Tämä kirja yhdistettynä Sukuseurojen Keskusliiton Sanasto sukututkijoille -julkaisuun on erinomainen selviytymispaketti sukuharrastajalle.

Kustantaja: Sukuseurojen Keskusliitto ry, Espoo
Painopaikka: KTMP | Ykkös-Offset, Vaasa 2014 
ISBN 978-952-99375-9-2 
Hinta 20 € + toimituskulut 

. . .

Hyvässä seurassa - Yhdistystoiminnan pikkujätti

Julkaisussa on vinkkejä niin perustettavan yhdistyksen kuin jo pitempään toimineen seuran tarpeisiin. Oppaan esimerkit ovat pääosin sukuseuratoiminnasta, mutta niistä on apua minkä tahansa yhdistyksen toimintaan. Aihealueina mm. seuran perustaminen, hyvät kokouskäytännöt, vaakunat ja merkit seuratoiminnan osana,  juhlajärjestelyt, seuran julkaisutoiminta ja yhdistyksen oikeudelliset kysymykset. Oppaan kirjoittajat ovat alansa asiantuntijoita, jotka ovat saaneet tekstinsä muokattua meille kaikille ymmärrettävään ja elävään muotoon.

Kustantaja: Sukuseurojen Keskusliitto ry, Helsinki
Painopaikka: Vaasa 2010 (2. painos)
ISBN 978-952-99375-7-8 
Hinta 10 € + toimituskulut 

. . .

Sukuseuran mallisäännöt

Oletko perustamassa sukuseuraa? Sukuseurojen Keskusliitolta voi tilata sukuseuran mallisäännöt, jotka on ennakkotarkastettu Yhdistysrekisteritoimistossa. Mallisääntöihin saa tehdä viisi muutosta. Mallisääntöjä käyttäen sukuseuran rekisteröinti maksaa 15 €, muuten 60 €.
Mallisäännöt maksutta
Paperiversio 5 € , sisältää toimituskulut

. . .

SukujututSukujututSukuJutut-sukututkimusohjelma

SukuJutut-sukututkimusohjelma on kotimainen, helppokäyttöinen ja monipuolinen Windows-pohjainen sukututkimusohjelma. Ohjelman avulla on helppo hallita sukuaineistoa ja tulostaa monipuolisia tulostuksia. Ohjelmaa on kehitetty erityisesti sukukirjan tekoa varten.

Asennuslevyllä on ohjelmaversiot kaikkiin Windows-versioihin. Täydellisen ohjelman toimitukseen kuuluu myös Sukututkijan ATK-opas (html tai pdf). Lisätietoja ohjelmasta: www.sukujutut.fi

Hinta 125 € + toimituskulut 5 €

Huom! Tilaustuote, ei myynnissä toimistolla.

. . .

Sukupuoti - Sukuseurojen keskusliiton verkkokauppa